Souffle de ciuperci pleurotus

Numar afisari: 1.556

10 martie 2012

M-am trezit cu gandul la ciuperci pleurotus. Am cumparat 2 cutii si iata ce a iesit.

Ingrediente si mod de preparare (pentru o tava de cuptor, clasica). Din compozitie se pot face si hamburgeri.

Zarzavaturile fierte de mai jos sunt dintre cele ramase de la supa pe care o bea zilnic Pavel. Deci el bea zeama, eu folosesc zarzavatul si legumele.

2-3 morcovi
1 radacina patrunjel
1 radacina pastarnac
4 cartofi
Se dau pe razatoarea mare, sau se zdrobesc cu furculita sau se dau prin procesatorul Omega (cine are).

Se adauga 1 capatana de usturoi zdrobit, 2 legaturi tocate de patrunjel verde, 2 legaturi tocate de marar, sare neiodata dupa gust, 4 linguri quinoa fiarta, palariile tocate marunt de la 2 cutii de pleurotus si 250 gr de fulgi fini de ovaz.

Se amesteca bine toate ingredientele si se pun in tava de cuptor (tapetata cu malai sau pesmet) in strat gros de 1,5 cm.

Se lasa la rumenit 30 min la 180 grade. CAnd e calduta, se adauga la toata tava 2 linguri ulei masline pe deasupra si se serveste cu o salata gigantica :) din spanac, ulei de masline si suc de la 1 lamaie, optional 3 catei de usturoi zdrobiti, 1 lingura fulgi drojdie de bere.

Petru a fost cucerit :)! Pavelutz e inca suferind si subfebril. Recuperam in curand.

Pofta buna!

Numar afisari: 1.556

Distribuie:
Care este opinia ta