Tagliatelle cu sos … mortal

Număr afişări : 2.626

26 septembrie 2011. Extras din articolul Cocktail de retete si fotografii

TAGLIATELLE cu SOS MORTAL :) PESTO (raw)

Ingrediente (pentru 2 persoane): 2 dovlecei medii, cruzi, curatati de coaja si taiti sub forma de tagliatelle cu peelerul (cutitul acela care curata coaja la cartofi).

Sosul (ideal ar fi sa aveti un blender de mare putere, peste 800W, astfel va iesi ca o maioneza fina, doar ca 100% sanatoasa, plina de proteine, vitamine, acizi grasi esentiali. La fel ca la ciocolata, am fost avertizata de baieti ca pot fi acuzata, pentru ca sosul e MOR-TAL :)): 5 linguri de fistic crud (neprajit deci!), 1 rosie mica, 4 – 5 catei usturoi, 1 lingura fulgi drojdie de bere, 60 ml ulei masline, 1/2 lingurita sare himalaya (neiodata, ca exista si sare de Himalaya iodata!), 2-3 linguri suc lamaie (cam jumatate din cantitatea de ulei), 1,5 lingurita busuioc. Daca se lipeste de peretii blenderului, mai puteti adauga putina apa si, cand e bine mixata, ca o pasta, daca vi se pare prea subtire, mai putei adauga fulgi de drojdie, pana obtineti consistenta dorita.

Număr afişări : 2.626

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?