Ce parere ai despre zaharul de cocos ecologic?

Număr afişări : 1.961
Dumitru Ioana Mihaela a spus:

Buna Cristela! Ce parere ai despre zaharul de cocos ecologic?
Pana acum am folosit miere la ceai si citind articolul tau ma gandeam sa l inlocuiesc cu zaharul din cocos pe care l am in casa dar nu l am folosit niciodata…

 • Cristela a spus:

  Draga mea, multumesc pentru intrebare. Uneori despre unele produse ecologice am parera ca ne imbolnavesc, dar pe bani mai multi :) :)

  Dr. Brucker, un colos de suflet, caracter si profesionalism a condus Alianta pentru Sanatate din Germania si spunea ca Zaharul e zahar, orice denumire desteapta i se da.

  Zaharul din cocos este un extras din nuca de cocos, deci nu un produs integral si precis ca cel pe care il ai tu este obtinut prin procese industriale, ca doar nu la soare :)

  Eu folosesc pentru prajituri: banane f bine coapte, cu coaja maronie, piure de curmale sau de prune uscate, frunze (nu praf) de stevia rebaudiana. Pentru lucruri facute fara foc, fara incalzire, folosesc miere de salcam.

  Cu drag
Număr afişări : 1.961

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
Care este opinia ta?