Penitenciarul: România. STOP. Torționarii: mass media și politicul. STOP.

Deşteaptă-te, române. STOP. Din somnul cel de moarte. STOP. În care te-adânciră. STOP. Barbarii de tirani. STOP.

Libertate

Sursa: gedankenwelt.de

Nu e nevoie de vorbe pline de vorbe din partea mea și a soțului meu, Călin,  ca să ne arătăm susținerea, solidaritatea, loialitatea și iubirea pentru Dr. Pavel Chirilă. Așa încât acest articol nu e pentru și nici despre Dr. Pavel Chirilă, cu atât mai puțin despre ”seruri imunizante”. Nu e nici despre complotul dintre mass media și politicul românesc pentru a lichida un medic al lui Dumnezeu.

Pavel Chirilă nu are nevoie să fie apărat că mărturisește în iubire Adevărul, deoarece Adevărul Îl apără pe el. Tot ceea ce i se întâmplă și modul în care răspunde la aceste încercări samavolnice de lichidare, ne arată un singur lucru: Pavel Chirilă este un spirit liber, un suflet împăcat cu sine și un om iubit de pacienți și de Hrisos. Ceea ce îl face un om periculos pentru sistemul care ne vrea sclavi.

Pavel Chirilă ESTE un om liber.

Ceea ce i se întâmplă lui Pavel Chirilă  (la câteva zile după ce a transmis către conducerea României o scrisoare deschisă referitoare la obligativitatea prin lege a vaccinării și pe care o puteți citi apăsând AICI) este de fapt pretextul pentru un genocid subtil al sufletelor noastre și despre asta e articolul ăsta.

Teroarea de dinainte de ’89 continuă și azi. Pentru sistem nu este importanta lichidarea fizică a lui Pavel Chirilă (sau a oricăruia dintre noi), asta ar fi simplu și cu adevărat inutil. Ticăloșiile la adresa lui sunt doar un pretext pentru a ne fi scoasă din inimă dorința de adevăr și de libertate (indiferent care ar fi poziția noastră față de temele ce frământa la ora actuală societatea românească).

Am urmărit samavolnicia de la buletinul de știri al Institutul Național de Bârfă (TV), ”marea știre” furată cu camera ascunsă. Nu vreau să îi fac să conteze prea mult pe cei care chiar nu contează , așa că n-o să mai public numele postului și nici filmul, m-am prins cam greu că de fapt le fac trafic pe care îl vând apoi. Așa că mă rezum la urmatoarele:

1. De ce nu se folosește și nu s-a folosit camera ascunsă pentru a demonstra hoția, josnicia și minciuna”politicienilor” care chipurile ”ne conduc”? De ce camera ascunsă nu s-a dus să filmeze tratativele jignitoare și jefuitoare pe care politicul le poartă zilnic în detrimentul poporului român?

2. Fenomenul Pitești e scris în ADN-ul poporului român! (citește despre el mai multe în literatura de martirologie sau pe scurt, apasând AICI).

Așa zișii jurnaliști, în fapt părerologi de serviciu, personifică Fenomenul Pitești, experiment reușit EXCLUSIV ÎN ROMÂNIA, prin care omul a fost transformat în contrariul lui, prin ”reeducare” = spălarea brutală a creierului. Nicăieri în lume comunismul nu a reușit ceea ce a reușit în România la penitenciarul Pitești: alterarea personalității omului, până la punctul obedienței absolute, spălarea creierului prin tortură până la punctul în care părintele să își urască fiul doar pentru a supraviețui sau fiul să își omoare sau să își schigiuiască părintele doar pentru a supraviețui.

Convingerea cu care tinerii ”jurnaliști” (și alții aidoma lor) îl înfierează pe părintele multor inimi, Dr. Pavel Chirilă, este dovada clară că Experimentul Pitești a devenit moștenire genetică și poate să se manifeste la oricare dintre noi, dacă permitem conștiinței să ațipească. Mantră, rugăciune de rostit neîncetat ar trebui să ne fie: ”Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, / În care te-adânciră barbarii de tirani!…”

Să nu uităm lecția istoriei: doar în România a reușit un astfel de experiment! Doar în România! De ce oare doar aici? Am permis odată, permitem și acum? Prin starea noastra de prezență și prin Conștiința Unității putem opri blestemăția asta, care ne otrăvește sufletele până într-acolo încât putem deveni inconștient călăi ai spiritului nostru sau ai spiritului fraților, surorilor și parinților noștri! În numele cui și a ce?

3. Pentru opiniile lipsite de considerație (care nu vor fi citite și nici publicate), precum și pentru imberbii, fufele sau tufele de la Institutele Naționale de Bârfă din România (televiziuni), reiau o veche rugăminte:  înainte sa osândești, pășește măcar în Spitalul Sfânta Irina. Acolo unde Petre Tuțea s-a stins în brațele Dr. Pavel Chirilă. Acolo unde bolnavii aflați în ultimul stadiu de boală și pe care spitalele îi alungă pe motiv că nu au bani de “șpăgi” și nici șanse la viață, sunt sprijiniți cu iubire să se stingă demn. Știi ce înseamna medicina creștină și cu ce preț ajungi să o practici? Dacă nu, atunci citește articolul ”Doctorul lui Dumnezeu” și plângi cu mine. Smerește-te, că ai de ce. Deşteaptă-te, române, din somnul cel de moarte, în care te-adânciră barbarii de tirani!

Întru Libertatea Spiritului și Împărăția veșnică a Iubirii,

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Cred ca un articol despre Dr Pavel Chirila trebuie sa fie un articol despre el si numai despre el. E un om cu dragoste de oameni si de Dumnezeu si Experimentul Pitesti nu are ce cauta sa justifice căutarea de senzational si lipsa de profesionalism a unor jurnalisti.

  1. Multumesc, Claudia pentru comentariu. Mentionarea si intelegerea DETASATA a Experimentului Pitesti nu justifica, ci trezeste si are locul cel mai potrivit pe care l-a simtit INIMA MEA.

   Noapte cu pace,
   cristela

 2. Draga mea Cristela,
  Nu stiam de acest reportaj, ma doare sufletul pentru Prof. Dr. Chirila si pentru noi toti!
  Cred ca daca informatiile, pe scurt sau pe larg, ( am citit mult din “literatura inchisorilor”, deci si despre acest oribil experiment, numit de Soljenitin “cel mai ingrozitor din tot gulagul comunist”) despre Experimentul Pitesti ar fi citite si mai ales analizate constient, ar fi sanse sa se schimbe ceva in mintea si in sufletul oamenilor. Acum 12 ani, cand am inceput sa citesc pe aceste subiecte, si in cartea lui Ioan Ianolide “Intoarcere la Hristos” una din victimele experimentului avertiza sa avem grija ca “lumea intreaga va deveni un Pitesti urias”, am gandit ca e imposibil sa aiba dreptate, asa monstruozitate nu se poate repeta, ne-am “civilizat”, “europenizat”, am evoluat. De cativa ani ma uit in jur ( nu la televizor, ca nu mai am de vreo 10 ani) si cu strangere de inima realizez ca omenirea se indreapta intr-acolo, si inca relaxat, cu imagine pozitiva de sine( in corporatii mai ales, dar nu numai). E mai perfid pentru ca tehnicile de manipulare sunt mai rafinate, contextul este altul si e mai dificil de identificat, am observat, chiar si de catre cei care au ceva informatii despre acest experiment. Viata merge inainte, dar fara o privire inapoi in istorie, riscam sa repetam aceleasi greseli, chiar daca in alta forma, si mi se pare ca azi e mai periculos pentru ca lucrurile se petrec la scara mai mare, sunt mai “rafinate”. Spunea, foarte frumos punctat si trist totodata, dna psiholog Simona Ciobanu, ca astazi “oamenii au tendinta de a slefui atat de mult minciuna pana ajunge sa para adevar”. Dar Adevarul este unul singur! Sa ne ajute Dumnezeu sa-L gasim cu totii!

  1. AMIN!
   Multumesc, iubita Mihaela ca ai intels si ai reformulat ESENTA mesajului meu. Intocmai despre acest ”rafinament” am fost ingrijorata, eu il numesc ”subtil”, adica pe ne-simtite, ne-constientizate.

 3. Bunul doctor este un soldat, un luptator. Ce se intampla acum este o batalie din marele razboi pe care, asumat, il poarta. Cei ce cred in lupta lui, ii stau in continuare alaturi, ceilalti incearca sa il infranga, ca si pana acum. Ma rog sa ii dea Dumnezeu putere! ( oare cat de josnic e cel ce a filmat, credea ca face bine, sau nici macar nu ii pasa?)

 4. Wow, de fapt nu ar fi trebuit să scriu “wow” pentru ca știam la ce nivel joacă mass media, dar nu îmi pot stăpâni uimirea. Se duce pe mai multe fronturi lupta aceasta împotriva părinților ce nu își doresc “imunizarea” copilului. 1Atacând medicii ce au curajul de a sfătui părinții sa se documenteze.
  2Creează o “sperietoare de ciori” care ar trebui sa ii sperie pe părinții care nu vaccinează prin faptul ca, copiilor li se interzice accesul in unitatatea de învățământ.
  3 Lista poate continua, dar ceea ce ma sperie cel mai mult este jocul lor miselesc de a forma 2 tabere părinții cu copiii nevaccinati împotriva părinților cu copiii vaccinați si a le pune sa combată intre ele. “Dezbină si cucerește” spunea Napoleon Bonaparte e ceea ce fac la noi in țară pe toate nivelurile.
  Ma numesc Silvia si am o fetiță de 1 an si 5 luni nevaccinata si sunt pregătită sa înfrunt orice sistem sau om pentru copilul meu.
  Locuim in Italia dar ceea ce m-a surprins si mai mult e faptul ca aici la fiecare vaccin in parte pe care il faci copilului trebui sa completezi 2 formulare tip in care tu ca părinte Îți asumi tot ce i se întâmplă copilului tău dupa 48 de ore de la vaccinare(hârtia e mult mai complexă si detaliată ) dar ei nu semnează absolut nimic. Țin sa precizez că fetița e foarte sănătoasă, a avut doar 2 mici răceli care au trecut fără medicamente.

 5. Este intr-adevar revoltator ceea ce se intampla in mass media din Romania, banul dicteaza totul, Adevarul? pe nimeni din cei care ne vorbesc la tv sau scriu in ziare nu intereseaza cu adevarat, este in functie de ce vor cei care dau banul, atat.
  Nu vezi, decat ffff rar, oameni de valoare, oameni care au confirmat prin munca lor, care au de oferit publicului informatii valoroase, stranse nu numai din ceea ce au citit, ce au vazut sau auzit ci mai ales din experienta proprie, ceea ce au testat.
  Imi doresc sa vad, sa ascult astfel de oameni la TV la ore de maxima audienta, si de ce nu? sa te ascult pe tine, pe sotul tau, pe dr. Laza, dr. Chirila, pe langa multi, multi alti oameni de valoare care au de transmis ceva folositor semenilor.
  Cum sa pot sa nu ma enervez cand din greseala dau peste dezbaterea unui subiect important pentru noi, romanii si vad cum discutiile sunt conduse de niste nulitati agresive si nesimtite in directia in care au primit ordinul. Este strigator la cer si mai rau decat atat iti creeaza o toxicitate in organism cat casa. Problema cea mai grava este ca multi oameni se uita la ei si ii cred. Nu te cred pe tine care le explici frumos, simplu si logic cum stau lucrurile, unii chiar sunt deranjati de tupeul cu care le tulburi lumea perfecta si plina de iluzii, dar ma gandesc ca asa stau lucrurile, fiecare avem datoria sa lucram pe bucatica noastra cum putem mai bine si sa speram la o schimbare durabila, pe termen lung a mentalitatilor.

  Nu te intrista, Cristela!
  Tu ai multa Iubire si informatii nepretuite de oferit oamenilor din jurul tau!
  Deopotriva sa nu uitam de misiunea cea mai importanta ca mama, far calauzitor pentru copii tai, generatia viitoare de Oameni.

  Cu profunda recunostiinta,
  Mihaela

  1. Mihaela draga mea,

   Multumesc pentru emotia daruita de mesajul tau. Imbratisari,

   cristela

 6. Draga noastră dragă, vremea muceniciei sufletului si a inimii merge la turație maximă. Capul sus, ai fost aleasă sa reprezinți lumina învierii. Plecăciune tuturor celor care aleg calea intru adevăr. Hristos a Inviat!

  1. Adevarat a Inviat!

   Din lumina si iubire venim, ce misiune mai aleasa decat cu totii, intru UNIME, PACE si SLAVA sa o raspandim?

   cristela

 7. Hristos a inviat!
  Bun gasit, Cristela!
  Dupa prima reactie, de revolta maxima, ca un …vierme incearca sa distruga un OM, un far pentru cei din jur, mi-a venit si gandul linistitor: Dr.Pavel isi capata cununa:)
  Sa il intareasca Dumnezeu si sa il ocroteasca Maica Domnului!
  Multumesc, Cristela, pentru toate cuvintele si gandurile tale bune!
  Cand ai fost in Timisoara, as fi vrut sa te imbratisez si sa iti multumesc, dar…erai atat de fireasca, umana si foooarte delicata, incat …mi-a fost cumva jena…sa nu deranjez:)
  Sa ai spor in toate cele bune!

 8. Rezonez întru totul cu acest mesaj.Mereu le spun copiilor la școală despre aceste dureroase lectii ale istoriei noastre recente, pe care dacă nu le cunoastem, ( si chiar nu prea stiu bietii copii,ce a fost la Pitesti, la Gherla, Aiud…)riscăm să le retrăim.
  Suntem cu Domnul Doctor, în aceeași barca si vaslim în aceeași direcție.Ne-a învățat atâtea… Ne-a luminat în multe privințe.Nu va înghiți întunericul lumina!
  Mulțumesc, Cristela pentru împărtășirea atâtor trăiri și pentru educația pe care o faci pentru sănătatea familiei.

 9. Hristos a Inviat!
  Mă abțin să comentez despre “știrea” de la Observator. Pentru cine contează doar banii. …. adevărul nu contează. Trist și păcat. Și pentru ei și pentru noi. Câteodată mă simt atât de neputincioasă! Doar Dumnezeu, Drăguțul, ne poate apăra pe noi și pe copilașii noștri. La cum merg lucrurile în țara noastră, cred că ne vor obliga să ne vaccinam copiii, de frică să nu ni-i ia Protecția Copilului și să-i vaccineze ei. Să ne apere Măicuța Domnului!

 10. Ceva similar i s-a intamplat dlui dr. Loibner in Austria. “Raspunsul” lui este aceasta comunitate: http://www.aegis.at/wordpress/ si evenimentele de informare. Sanatate!

 11. Minunat, ma bucur foarte tare de oamenii lui Dzeu care lupta pentru viata,dreptate si pace.Dzeu este de partea noastra!!!

Care este opinia ta?