POLITICĂ

Vizualizări: 0

Este prima și ultima postare pe tema asta.

Nu mă animă ideea de a coborî nivelul interacțiunii cu voi, oameni frumoși, suflete uriașe, de la idei mărețe sau nobile, de la energii care înalță și de la fapte care Îl onorează pe Creator și Creația Sa, la dezmințiri a tot soiul de fake news despre familia noastră.

Când am avut de comunicat ceva valoros pentru bunul mers al vieții, am făcut-o. Puțini oameni știu să vorbească doar atunci când ceea ce au de spus e mai valoros decât tăcerea.

Fiecare dintre voi are dreptul la păreri și la alegeri personale. Obiectivul și misiunea vieții mele nu este să schimb, ci să respect opinia și alegerile fiecărei persoane. Indiferent despre ce subiect este vorba.

Nu mă privește ce alegeți să citiți și/sau să credeți. Deciziile voastre despre ce permiteți și ce nu permiteți să intre în corpul, în mintea și în inima voastră, sunt doar ale voastre și vă privesc doar pe voi. Și să vreau, nu aș putea schimba această realitate. Pot doar să mi-o asum smerit ca lecție despre natura umană.

Nu transmiteți mesaje care nu au legătură cu tema acestui site. Un algoritm informatic performant protejează acest spațiu liniștit și constructiv. El blochează – înainte de a ajunge la mine – toate mesajele care conțin vitriolul sau smintelile importate din alte zone ale internetului.

În același timp vă rog (și asta de multă vreme) nici să nu ne idolatrizați, căci piedestalul iubirii pe care ne ridicați este fragil: el rezistă doar atâta timp cât ne conformăm întocmai așteptărilor voastre și ale ”gurii lumii”. Nu desconsider entuziasmul sau generozitatea aprecierilor, ci vă invit să canalizați recunoștința, slava și lauda, mai eficient. Și anume către Sursa care ne-a învestit pe toți să fim demni trăitori ai Adevărului.

Pace inimilor noastre!
Vizualizări: 0

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Opiniile sunt dezactivate