Portobelo cu rucola marinată

Vizualizări: 1.531

Nu stau mult în bucătărie. Maxim 30 de minute pe zi. Dar când sunt acolo mă conectez cu Dumnezeu și mă simt ÎN RAI. Am inspirație și tot ce ating, e atins de iubirea Lui și devine așa gustos…

Ce vă prezint acum am gătit astă seară pentru cei 2P. Durează 5 minute să pregătești, 10 la cuptor. Țac-pac!

Spăl ciupercile (am găsit la Lidl, din Italia), pun peste ele puțină sare (întotdeauna NEIODATĂ), o linguriță de pulbere din codițele de pătrunjel+mărar+leuștean+frunzele de usturoi de România (vă mai amintiți rețeta? AICI) și le las la cuptor la 170 de grade, 10 minute. ”Să fie suculente!” insistă cei 2P.

Separat masez rucola (câte o cutie babană pentru fiecare dintre cei 2P, așa au fost de mici) cu putin balsamico, câteva picături de ulei de măsline.

Mă ling pe degete. Zic o afirmatie de recunoștință. Scot ciupercile de la cuptor, picur ulei de măsline (deci picur, nu gâlgâi). Așez frumos pe farfurie. Repede și-o poză. Aplauze. Cei 2P tropăie de poftă. Zicem și o frumoasă rugăciune, preferata celor 2P.

Cruce-n Cer,
Cruce-n Pământ,
Cruce-n locu’-n care sunt.
Cruce-n casă,
Cruce-n masă,
Îngeri-mprejur la casă,
Dumnezeu cu noi la masă.

Simplu. Gata! 🤗




Vizualizări: 1.531

Distribuie: