Provocările individului și ale familiei moderne (20 min.)

Numar afisari: 788

Iubiți prieteni, cei 2P cresc, crește și timpul alocat lor, de aceea caut metode eficiente în care pot transmite în continuare mesajul meu de sănătate holistică. Sper să vă facă plăcere să urmăriți și să găsiți utile înregistrările video (sau audio) pe care le voi publica aici sau pe canalul meu YouTube.

Mi-a făcut plăcere acest interviu realizat în aprilie 2018 la Oradea, mai ales pentru că am ieșit sfera nutrienților și a rețetelor și am putut prezenta soluții concrete din viața familiei noastre. De câte ori mi se oferă ocazia să prezint holistic nutriția umană, adică să vorbesc și despre hrana de dincolo de hrană, de dincolo de farfurie și de stomac, o fac cu entuziasm și cu recunoștință, pentru că doar în acest fel simt că îmi pot aduce în mod autentic contribuția la vindecarea și la bunăstarea colectivă.

Numar afisari: 788

Distribuie:
 1. Bună ziua Cristela,
  Extraordinara este tema și abordarea personală.
  Îți urez spor în continuare,nu renunța sa împărtășești cu semeni experientele personale. Asa va crește normalitatea și armonia între oameni.

  1. Multumesc frumos, draga Elena pentru cuvintele frumoase.

   Gand bun si pace inimii,

   cristela

 2. te salut, Cristela. sunt incepatoare, ti-am descoperit blogul de putin timp(a fost o adevarata revelatie) si incerc sa integrez in stilul meu de viata valorile despre care vorbesti. e foarte greu, dar nu ma opresc. si iti multumesc de mii de ori pentru ceea ce faci.
  te rog sa-mi dai un sfat. baitelul meu de 2 ani si 8 luni a fost diagnosticat cu borelioza, in urma unei muscaturi de capusa. stiu ca urmeaza de acum un tratament cu antibiotice pe o perioada indelungata, care ma sperie. vreau sa te intreb daca l-as putea ajuta cu vreun regim alimentar in tot timpul acesta(te rog nu rade de mine, abia incep sa descopar ce inseamna cu adevarat a trai sanatos). de la medici nu am primit, evident, niciun sfat, in afara de tratamentul cu antibiotice.
  m-ar interesa opinia ta. iti multumesc, Doamne ajuta!

  1. Draga Maria,
   Multumesc pentru mesaj si pentru cuvintele frumoase. Nu rad si nu batjocoresc pe nimeni. Multumesc pentru intelegerea ca nu pot raspunde intrebarii tale. Te rog sa citesti precizarile de la pagina Contact pentru a intelege de ce. Cu pretuire,
   cristela

 3. Sunt profund recunoscatoare pentru tot ce am invatat prin intermediul dumneavoastra.Ginduri bune.

 4. Draga Cristela, am inteles. ai expus totul foarte limpede, esti minunata! iti multumesc!

  1. Te imbratisez cu recunostinta, draga mea Maria!

 5. Multumesc mult! Ce interviu deosebit! Sper sa-l asculte cat mai multa lume!
  Pe mine m-a ajutat.

Care este opinia ta