Puterea suferinței (Video)

Număr afişări : 577Număr afişări : 577

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
  1. Mulțumesc pentru cuvintele ziditoare, Cristela mea draga! Ca un pansament pe suflet au picat. Post cu folos și ție!

  2. Draga Cristela, Iti multumesc pentru mesaje,au ajuns direct la suflet la momentul potrivit,ca întodeauna de altfel! O întrebare te rog: imi spui cum se numește muzica pe fundalul mesajului? Foarte puternica! Iti multumesc! O mare îmbrățișare!

    1. Cu placere, draga Oana. Muzica este compusa pe o frecventa aparte si este interpretata de bunul meu prieten, muzicianul Lex van Someren, cel cu care am realizat si CD-ul terapeutic Copil Iubit (https://cristelageorgescu.ro/produs/copil-iubit-cd-pentru-parinti/). Melodia se numeste SAT NAM, are cuvinte din limbajul sufletului si face parte din CD-ul GRATITUDE pe care nu il mai gasesti la mine pe site, dar il poti comanda direct de la el (someren.de). Gand frumos.

  3. Iti muuultumesc!!! Am cumpărat câteva cd uri de pe blog și dacă nu mi amintesc greșit ultimele eu le am luat🥰 dar in perioada asta nu sunt acasă și nu pot verifica.Au o vibratie foarte puternica!te imbratisez cu drag!

    1. Asa este, draga Oana, dar asta pentru ca TU esti acordata la aceasta frecventa. Nimeni nu poate receptiona pe o lungime de unda diferita de cea pe care emite, pe care este acordat/tunat.

      Cu iubire,

Care este opinia ta?