Cărți de Sărbători

Autor: Dr. Sorina SOESCU

Data: 16-Dec-2016

Cristela este o artistă, este o creatoare de ”modele”, este o poetă de mare profunzime și este o educatoare măiastră.

Cristela a compus câteva cântece pentru ultima ei carte – și am avut privilegiu să o și aud interpretându-le: ce frumusețe!

Cei care au fost la lansarea cărții în București au putut să participe la un spectacol realizat după ideile Cristelei – și au putut să fie efectiv vrăjiți de creațiile sale.

Cristela este una dintre cele mai extraordinare femei pe care le cunosc iar evoluția ei ca personalitate este o poveste ce depășește mult cărțile și filmele cele mai aventuriere. Ne cunoaștem de mult timp, din copilărie și am realizat privind în urmă, cum ne-a îndrumat Universul și cum ne-au susținut Îngerii în drumul nostru personal. M-am reîntâlnit cu ea în ultimii ani, după ce drumurile noastre au fost mult timp despărțite și am constatat cum reușim să comunicăm la nivele de vibrație ce depășesc cuvintele.

Cartea Cristelei – Simplu 2 – alături de prima carte – Simplu 1 – prezintă rețete ”sănătoase” realizate împreună cu copii ei, în bucătărie – și transpuse în ”jocuri” și poezii.

Cine a crezut că statul în bucătărie se poate transforma într-un spectacol de muzică și poezie – sau în activitate educațională pentru cei mici?

Vă invit pe toți să descoperiți această minunăție!

Alec și Cristela sunt cei mai talentați artiști pe care i-am cunoscut în ultima perioadă.

Amândoi și-au descoperit partea artistică din ei în timpul procesului de VINDECARE ce a presupus schimbarea dietei, schimbarea stilului de viață și a percepției asupra lumii.

Fără aceste schimbări, acești doi oameni extraordinari ar fi trăit pe pământ fără să fi descoperit PARTEA ESENȚIALĂ a personalității lor – partea de creativitate.

Doi muzicieni, poeți și scriitori talentați, doi educatori înzestrați ce pot transmite cu forță mesaje profunde într-un mod jucăuș și copilăros – nu s-ar fi exprimat și n-ar fi existat, dacă nu luau decizia schimbării alimentației.

Și dacă nu ar fi fost FORȚAȚI (la propriu) să ”facă ceva” de ÎNGERII pe care Universul i-a plasat ”strategic” în apropierea lor: COPII.

UIMITOR

NĂUCITOR.

MAGIC.

Dr. Sorina SOESCU

Numar afisari: 10