Ia-ți adio de la frică – este simplu!

Autor: Tudor TOMESCU, autor tudortomescu.ro

Data: 20-Dec-2016

2017 este un an al inceputurilor, al unui nou ‘eu’, ce se naste dupa un 2016 ce a curatat, facut loc si pregatit terenul pentru debutul unui nou ciclu de invatare. Reamintindu-ne cum, in viata, exista doua emotii primare – frica si iubirea – este superb sa observam cum, pe parcursul ultimelor luni, am invatat cu totii si practicat eliberarea de ‘frici’.

Odata ce Cristela mi-a oferit, in vara, cadoul de a scrie cuvantul de final pentru SIMPLU 2, am realizat ca va fi un exercitiu minunat de a exersa scrisul din inima si dintr-un loc de iubire – in detrimentul unuia inundat de teama si ingrijorare. Asa ca am scris fara frica, pentru si impreuna cu copilul meu (si-al vostru) interior – iar la final m-am simtit vindecat 🙂 Asadar, vreau sa multumesc oricui a fost pana acum si va fi de-acum incolo deschis sa se expuna la SIMPLU (1 si 2), caci contribuiti foarte real la progresul si cresterea noastra colectiva!

Realitatea este simpla – restul fiind doar haos si confuzie imaginate de mintea noastra ce minte. Realitatea este ca putem trai abundent si complet impliniti doar atunci cand nu ne este frica. Si nu ne mai este frica atunci cand renuntam la suferinta propriilor scenarii si presupuneri imaginate. Adica, pe scurt, atunci cand lasam totul sa fie simplu 🙂

Tudor TOMESCU, autor tudortomescu.ro

Numar afisari: 12