Să fii liber, murind puțin în fiecare zi

Vizualizări: 1.300

Dacă vrei să fii liber, eliberează-te mai întâi de tine. Tu ești ”barbarul de tiran”. Permite-ți să mori în fiecare zi la niveluri din ce în ce mai subtile ale ego-ului tău. Și roagă-te în timp ce mori: ”Doamne, amintește-mi să fiu!”.

Dacă vrei să fii împlinit, nu aștepta să fii ales de alții. Nu contează că nimeni nu te alege (să joci în telenovela scrisă de ei), contează că tu te alegi și că ești în pace cu tine. Singura persoană care va fi alături de tine din prima până în ultima clipă, ești TU. Ai face bine să ai o relație bună cu ea, înainte să te aștepți sau să te preocupi să ai o relație bună cu alții.

Simplu și clar despre barbarul de tiran și despre alegeri asumate într-un text de dr. Edith Kadar.

”EGO = atunci când știi cu toată ființa un lucru, dar simți nevoia de a-l interpreta, de a-l contesta, a-l nega, a-l discuta și disputa, a-l întoarce pe toate fețele doar pentru a nu-l accepta.
EGO apare atunci când frica de lumină, liniște și dumnezeire este prea mare, iar întunericul cunoscut, al nimicului, al mediocrului, al comunului, al neobservabilului devine mai important, mai palpabil.
EGO apare atunci când dorințele și rugăciunile tale au fost auzite, sunt pe punctul să se împlinească, dar te crezi nedemn(ă), nu-ți vine să crezi că meriți să fii special(ă), și alegi să îți sabotezi valoarea doar pentru a nu ieși în evidență și a rămâne acolo unde ți-e cald, bine și comod.
EGO apare atunci când refuzi să vezi semnele și mesajele pe care Universul ți le trimite, doar pentru că ele nu sunt așa cum ți-ai imaginat că ar trebui să fie.
EGO apare atunci când refuzi să vezi că ai întâlnit un mesager divin în chip de om, refuzi să-i asculți mesajele, doar pentru că omul nu arată, scrie, se comportă cum ți-ai imaginat tu că ar trebui.
EGO apare atunci când nu poți accepta că realitatea optimă pentru tine, cea care te stimulează și te dezvoltă, e alta decât te-ai chinuit tu să o concepi.

EGO – pentru atunci când Dumnezeul din tine și ale lui mesaje nu contează.
EGO – pentru atunci când simți nevoia să creezi: îl (re)creezi pe Dumnezeu
EGO – cea mai simplă cale pavată cu bune intenții către iadul din tine.

EGO – e o alegere.
DIVINITATEA – simțire și asumare. Atât.

Alege să simți și să te asumi.
Alege-te!

Binețe, OM divin!”
Vizualizări: 1.300

Distribuie: