Salcîmată, expresie a creativității feminine

”Urmez întocmai rețeta de la socată din cartea Simplu 1 să fac și alte răcoritoare creative din flori: de trandafiri, de liliac sau de bujori, de salcâm sau de iasomie, dar știți care e cea mai mare bucurie? Aceea că voi sunteți copii isteți: nu beți băuturi acidulate de la magazin, ci doar din cele sănătoase, făcute acasă, după învățăturile lui Fridolin! Apropo, să vă mai spun că la fel de isteț ca și voi este și Moș Crăciun. Are și el grijă de sănătate, nu bea și nici nu aduce copiilor băuturi cu zahăr, negre și acidulate – asta e ditamai minciuna și jumătate!” – fragment din povestirea ”Băuturi acidulate din flori și plante aromate” din Colecția de cărți ”Simplu” de Cristela Georgescu, ilustrații Cristiana Radu.

Adulții care cred că nu îl cunosc pe Fridolin, să știe că nu e nimeni altcineva decât personificarea înțelepciunii ancestrale, aceea care le indică oamenilor că sănătatea durabilă și pacea interioară cea mai profundă se găsesc întotdeauna în inima inimilor Naturii. Ca să înțelegeți mai bine, ascultați povestirea Îngeri și Cântec, pe care am scris-o ca supliment la cartea Simplu 2 și pe care o puteți descărca în format mp3 AICI.

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Opiniile sunt dezactivate