Cu o innoire tot suntem datori

Vizualizări: 6.073

Am promis ca in schimbul timpului castigat din renuntarea la FB finalizez in 2016 toate inceputele si neterminatele. Una dintre ele era transformarea blogului. Dupa 5 ani, azi suntem gata sa defilam in “haine” noi, colectia 2016. Rugam iertare si sustinere, in caz ca se intampla sa calcam stramb pe podium, tocurile-s inalte… Experienta ne-a aratat tuturor ca la orice “upgrade” de platforme informatice pot aparea situatii neprevazute, erori ocazionale sau alte disfunctionalitati temporare. Pe unele le pot descoperi si remedia mai eficient cu ajutorul vostru. Asadar, va rog cu emotie sa ne sprijiniti:

1. Iertare, rabdare si bunavointa daca se intampla – se va corija.
2. Scrieti-mi urgent despre orice problema, eroare etc. Folositi fie sectiunea Contact, fie comentariile la acest articol, fie adresa mea de email, dar nu Facebook.
3. Dati-mi eventuale sugestii de “imbunatatire” a experientei de cititor, pentru care multumesc anticipat.
4. Pagina Meniul Zilei (cu exemple de meniuri si diversificare pe categorii de varsta) va fi in continuare disponibila, de saptamana viitoare. Pana atunci, pentru inspiratie va rog sa vizitati Retete, Diversificare sau Intrebari frecvente si astept mesajele voastre daca sunt neclaritati.

Ce e nou?

1. Structura – pune in valoare continutul si face informatia mai usor de gasit.
2. Functia “Cautare rapida”.
3. Modul de navigare: pe Pagina Principala (pe langa cele 8 categorii principale, cele ilustrate), exista si Cuprins extins – se poate accesa trecand cu mouse-ul peste banda verde din lateral stanga. Cuprinsul extins va fi afisat pe fiecare pagina.
4. Revenirea la pagina principala se face apasand pe numele meu (stanga sus).
5. Comentariile vor putea fi urmarite direct in emailul personal. Nu mai este nevoie sa intrati si sa verificati daca au aparut noi comentarii sau raspunsuri la comentarii.
6. Se poate citi mai usor de pe dispozitivele mobile: telefon, tableta etc
7. Publicitate: noi zone si formate, care NU tulbura experienta cititorilor, ci o completeaza.
Pentru cei care doresc sa sustina blogul recomandand sau cumparand publicitate (destinata exclusiv supravieturii si imbunatatirii blogului) exista acum pentru reclama zone noi, mai bine definite, spatiu mai generos, noi optiuni de pozitionare a bannerelor si noi idei de promovare. Transmit inca o data recunostinta mea tuturor sponsorilor 2015 (mentionati in nota de subsol a fiecarei pagini), ei au fost “gura de oxigen” multumita careia am putut mentine blogul deschis si le multumesc anticipat celor care vor sustine blogul in 2016.

Cititori sau parteneri, pe toti va astept in continuare pe noul site www.cristelageorgescu.ro cu multumiri si cu noutati despre lucruri, teme si evenimente care ne-au adus si care ne tin impreuna! Promit sa ies in cale de fiecare data cu …plin de informatii si prea-plinul inimii!

Nu m-am inteles si pace cu Lucian cel Informatician :), web developer, sa scriu o vorba de multumire publica si pentru el, faptasul noii versiuni. Asa ca furisez la final, fara prea mult tam-tam, o plecaciune. Nu-ti fie cu suparare, draga Lucian, primeste discreta mea lauda publica.

Foto credits: Stefania Nicolescu - Micul Pixel Photography, 2015

Foto credits: Stefania Nicolescu – Micul Pixel Photography

Si-acum, va daruiesc tuturor un picurel de Vitamina L si m-arunc la loc – cu emotii cu tot – in raul asta minunat care se numeste “Viata” si de care ma las purtata fara sa mai dau frenetic din maini si din picioare, la fiecare eveniment si la fiecare lansare! 🙂
Vizualizări: 6.073

Distribuie: