Seminarii

ANUNȚ IMPORTANT (03.06.2018)

Începând de azi, 3 iunie 2018, nu mai organizez conferințe în România, ci particip doar ca speaker invitat, acolo unde oamenii studiază cu seriozitate temele propuse și unde există resurse pentru a realiza un eveniment de înaltă ținută.

2018

2 iunie, București ”Diversificarea pur și simplu”. Conferință și lansare de carte cu invitați speciali.
12 mai, Schönau an der Triesting (lângă Viena, Austria) – “Pur și Simplu”, atelier de gătit și de răspuns la întrebări despre diversificarea și alimentația copiilor.
21 aprilie, Oradea – Speaker invitat. Conferință și lansare de carte. “Provocări în alimentația adultului și a copilului modern – o abordare holistică.” Invitat Dr. Alina Stoicovici. Detalii și înscrieri la organizatori: conferinta@procariere.ro

2017

1 decembrie, Timisoara – Speaker invitat la Simpozionul “Dietoterapia bolnavului oncologic”, cu prezentarea lucrării “Alimentația supraviețuitorului de cancer”. Eveniment cu intrare gratuită.
20 septembrie, Cluj – Speaker invitat la seminarul “Natural Beginnings” (Începuturi naturale)
12  mai, ConstantaSeară pentru inimă: lansare de carte și solo concert Lex van Someren.
13 mai, Constanta“Pentru tine, copil iubit!”, conferință despre Puterea lui Împreună în ecuația sănătății și a vindecării familiei. Cu participarea extraordinară a muzicianului Lex van Someren.
4 martie, Timisoara – Conferința ”Sănătate prin propria putere” și lansare de carte Simplu2.
21 ianuarie, București – BIS, Lansarea cu Îngeri și Cântec a cărții Simplu 2.
Eveniment cu intrare gratuita si program pentru copii, prezentat de Momolino – Teatru și Povești pentru Copii, după o idee de Cristela Georgescu.
21 ianuarie, Bucuresti – “Hrană pentru trup și suflet” la Casa Naturalia. Dialog cu cititorii, eveniment cu intrare gratuită.

2016

10 decembrie, Oradea – Conferința ”Simplitatea ca esență a sănătății” și lansare de carte Simplu 2
20 noiembrie, București – Lansarea cu Îngeri și Cântec a cărții Simplu 2.
Eveniment cu intrare gratuita si program pentru copii, prezentat de Momolino – Teatru și Povești pentru Copii, după o idee de Cristela Georgescu.
19 noiembrie, București – Conferința ”Nu ai de ce să îți faci griji”.
19 mai, Poiana Brasov – Speaker în cadrul conferinței susținută de Prof. Dr. T. Colin Campbell, “Ultimate Health Experience” (Urmărește înregistrarea video, 30 min)

 2015

21 martie, Brasov – Lansare documentar “Pasi spre Constientizare” (Video)
18 aprilie, Cluj – Conferinta “Vitamina L pentru parinti si copii (I)” (Video)
23 mai, Bucuresti – Speaker la VegFest: “Paradoxuri si Paradigme in alimentatia copiilor”
20 mai, Constanta – Lansare carte “Simplu. Versuri hranitoare”.
10-17 si 18-25 august, Gura Raului – Invitat in Tabara “Intoarcere la simplitate” (Video). Despre continutul si programul atelierelor mele in cadrul taberei cititi acest articol

 

2014

13 decembrie, lansarea primului volum din colectia Simplu. Versuri hrănitoare la Târgul de Crăciun organizat de Mămici la Superlativ si SkyTower.
(Video) Cum a fost la lansare si la Targul de Craciun? (10 min)
9 octombrie, Radio Romania Cultural – Povestea mea
29 noiembrie, Bucuresti: Vitamina L pentru copii (conferință despre sănătate și nutriție holistică în sarcină, alaptare și creșterea copiilor). Am început un serial despre teme pe care le voi discuta:
— Episodul 5 aici (video)
— Episodul 4 aici (video)
— Episodul 3 aici
— Episodul 2 aici
— Episodul 1 aici
18 – 23 august, Sibiu: Speker invitat in tabara familiala Intoarcere la simplitate.
18 Ianuarie, București: Introducere în sănătate și nutriție holistică (conferinta)
(Video) Secvente din timpul conferintei aici

 2013

26 Octombrie, Brașov: Introducere în sănătate și nutriție holistică (conferinta)

***

Obiectivul evenimentelor din cadrul Programului Educațional “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrană” este informarea si împartăşirea liberă și neangajantă a experienţelor în materie de nutriție şi sănătate holistică. Este încurajată raportarea critică a publicului la temele propuse. Evenimentele nu se substituie consultațiilor de specialitate.
Vizualizări: 3.434