Sesiuni private

Toată lumea tânjește după succes și după sănătate într-un fel sau altul. Dacă vi se pare însă că unii obțin mai ușor aceste lucruri, poate că e momentul să vă schimbați perspectiva.

Alege ziua și ora preferată:

Sesiunile private sunt conversații strategice și clarificatoare, destinate persoanelor ambițioase, hotărâte să obțină rezultate admirabile în mod inteligent.

Fiecare dintre tipurile de conversații de mai jos se adresează celor care caută altfel de răspunsuri și care doresc să se bucure de claritate, de echilibru și de succes în oricare dintre următoarele aspecte ale vieții: sănătate, relații, carieră, timp, creșterea și alimentația copiilor.

Sunt o persoană care a cunoscut succesul și a reușit tot ceea ce a intenționat la nivel personal și profesional. Știu ce înseamnă să te simți cu adevărat împlinit și permanent recunoscător pentru o existență care își merită numele. Dar o viață extraordinară nu se întîmplă de la sine, ci se creează înțelept.

În primul rând, efortul în sine nu duce prea departe. E nevoie de acțiunea potrivită, dar la momentul și în locul potrivit. În al doilea rând, schimbările pe care suntem nevoiți să le facem nu țin de abilități sau de posibilități personale, uneori nici măcar de cât de hotărâți suntem, ci de conștientizare și de motivație individuală. Și în ultimul rând (dar nu pe ultimul loc), suferința face parte din procesul evolutiv, dar nu ni se întâmplă niciodată nouă, ci pentru noi.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Considerați-mă un ghid pe parcursul unei Călătorii personale către materializarea unui obiectiv important pentru succesul și împlinirea personală. Nu sunt neapărat mai capabilă să parcurg ”urcușul” pe care îl are de înfruntat fiecare dintre cei care m-au ales să îi însoțesc. Dar mă descurc remarcabil să stabilesc strategia/traseul și am stilul meu unic și special în care susțin fiecare călător să aibă o vedere mai profundă a experiențelor sale și să ajungă la destinația pe care și-a propus-o.

Abordarea mea este dintotdeauna holistică, adică ține cont de individualitatea fiecărei persoane, de mediului în care își trăiește viața, de conexiunile și de modul în care fizicul, mintea și sufletul se influențează reciproc și nu în ultimul rând de gradul de seriozitate cu care fiecare persoană se raportează la rezultatul pe care dorește să îl obțină. Știu că o astfel de abordare nu e pentru toată lumea și este în regulă să fie așa.

Sesiunile au loc online (audio sau video) sau în persoană (doar la cabinetul din Austria).

ONORARII
Decizia de a face ceva pentru propria viață nu ar trebui să fie dictată în primul rând de bani, nu aceasta este esența călătoriei personale. Ei sunt doar o energie menită să circule și să echilibreze susținerea oferită. De aceea vă rog să nu mă mai întrebați înainte de orice, ”La ce preț?”, pentru că eu nu vând nimic. Propun un schimb echitabil de energii pentru binele tuturor celor implicați. Onorariile pentru serviciile disponibile sunt afișate în formularul de programare, le veți studia înainte de a finaliza programarea.

Dacă vă simtiți pregătit să vă asumați această Călătorie, precum și responsabilitatea deplină pentru propria reușită, alegeți unul dintre tipurile de conversații existente detaliate mai jos și care considerați că vi se potrivește.

 

Împuterniciri

Conversații spontane pentru cei care caută punctual/ocazional puțin sprijin și altfel de răspunsuri la frământări personale. Vă confruntați cu o provocare? Vă preocupă ceva? Sunteți într-o situație care pare imposibilă? Citește mai mult.

Onorariile pentru serviciile disponibile sunt afișate în formularul de programare, le veți putea studia înainte de a finaliza programarea.

Detoxificare regenerativă celulară

Program holistic strategic de regenerare celulară, bazat pe învățăturile, metodele și formulele botanice fitoterapice create de Dr. Robert Morse și pe practica personală. Citește mai mult.

Onorariile pentru serviciile disponibile sunt afișate în formularul de programare, le veți putea studia înainte de a finaliza programarea.

Consultații Complete cu dr. Sorina Soescu și Cristela Georgescu

Propunem un mod nou de a lucra cu oamenii și cu suferintele lor, prin combinarea experienței și a cunoașterii noastre și prin colaborarea dintre noi și clienti. Vă invităm să vă alăturați echipei noastre de lucru, în care re-deveniți voi înșivă. Întregi, compleți și autentici. Citește mai mult.

Business Mamas

Mentoring destinat femeilor ambițioase, hotărâte să dețină măiestria obținerii rezultatelor, a împărțirii între servici – casă – familie – propria persoană și arta de a fi împlinite. Citește mai mult.

Onorariile pentru serviciile disponibile sunt afișate în formularul de programare, le veți putea studia înainte de a finaliza programarea.
Număr afişări : 6.717