Sesiuni private

Toată lumea tânjește după succes și după sănătate într-un fel sau altul. Dacă vi se pare însă că unii obțin mai ușor aceste lucruri, poate că e momentul să vă schimbați perspectiva.

Alege ziua și ora preferată:    

Sesiunile private sunt conversații strategice și clarificatoare, destinate persoanelor ambițioase, hotărâte să obțină rezultate admirabile în mod inteligent.

Fiecare dintre programele de mai jos se adresează celor care caută altfel de răspunsuri și care doresc să se bucure de claritate, de echilibru și de succes în oricare dintre următoarele aspecte ale vieții: sănătate, relații, carieră, timp, creșterea și alimentația copiilor, administrarea unei afaceri.

Sunt o persoană care a cunoscut succesul și a reușit tot ceea ce a intenționat la nivel personal și profesional. Știu ce înseamnă să te simți cu adevărat împlinit și permanent recunoscător pentru o existență care își merită numele. Dar o viață extraordinară nu se întîmplă de la sine, ci se creează înțelept.

În primul rând, efortul în sine nu duce prea departe. E nevoie de acțiunea potrivită, dar la momentul și în locul potrivit. În al doilea rând, schimbările pe care suntem nevoiți să le facem nu țin de abilități sau de posibilități personale, uneori nici măcar de cât de hotărâți suntem, ci de conștientizare și de motivație individuală. Și în ultimul rând (dar nu pe ultimul loc), suferința face parte din procesul evolutiv, dar nu ni se întâmplă niciodată nouă, ci pentru noi.

Considerați-mă un ghid pe parcursul unei Călătorii personale către materializarea un obiectiv important pentru succesul și împlinirea personală. Nu sunt neapărat mai capabilă să parcurg ”urcușul” pe care îl are de înfruntat fiecare dintre cei care m-au ales să îi însoțesc. Dar mă descurc remarcabil să stabilesc strategia/traseul și am stilul meu unic și special în care susțin fiecare călător să aibă o vedere mai profundă a experiențelor sale și să ajungă la destinația pe care și-a propus-o.

Abordarea mea este dintotdeauna holistică, adică ține cont de individualitatea fiecărei persoane, de mediului în care își trăiește viața, de conexiunile și de modul în care fizicul, intelectul și spiritul se influențează reciproc și nu în ultimul rând de gradul de seriozitate cu care fiecare persoană se raportează la rezultatul pe care dorește să îl obțină. Știu că o astfel de abordare nu e pentru toată lumea și este în regulă să fie așa.

Decizia de a face ceva pentru propria viață nu ar trebui să fie dictată de bani și în acest sens nu doresc să deturnez atenția de la aspectele cu adevărat esențiale. De aceea vă rog să nu mă mai întrebați înainte de a discuta,  ”La ce preț?”, pentru că eu nu vând nimic. Propun un schimb echitabil de energii, sub forma unei investiții din partea voastră pentru voi înșivă și sub forma unei ofrande din partea mea.

Dacă vă simtiți pregătit să vă asumați această Călătorie, precum și responsabilitatea deplină pentru propria reușită, alegeți unul dintre tipurile de conversații  existente detaliate mai jos și care considerați că vi se potrivește.

 

Împuterniciri

Împuternicirile sunt sesiuni private spontane și punctuale pentru cei care au deja experiență de lucru cu mine sau care stăpânesc teoretic și practic principiile de viață pe care le promovez și care, pe parcursul propriei Călătorii, caută punctual/ocazional altfel de răspunsuri la frământări personale. Mulțumesc pentru înțelegerea că nu sunt medic și nu ofer tratamente și nici sfaturi medicale. Citește mai mult.

Detoxificare regenerativă celulară

Acesta este un program holistic strategic de regenerare celulară, bazat pe învățăturile, metodele și formulele botanice fitoterapice create de Dr. Robert Morse și pe practica personală.
Obiectivul programului: Furnizarea de informații și de instrumente pentru curățare și tonificare cel puțin la nivel fizic, celular.Citește mai mult.

Business Mamas

Business Mamas este destinat femeilor ambițioase, hotărâte să dețină măiestria obținerii rezultatelor și arta de a fi împlinit. Citește mai mult.

Număr afişări : 4.454