SUSține-te!

CÂND NICIO ÎMPUTERNICIRE NU MAI FUNCȚIONEAZĂ, SUSține-te!
Sau: INDIFERENT CE CREZI, AI DREPTATE!

Situația actuală din țară și din lume creează un ghiveci de stări și de emoții întunecate, negative sau – cum se mai spune – de joasă vibrație: de la frică, isterie, furie, negare, confuzie, decepție, deznădejde, până la resemnare sau abandon.

Vrei să depășești eficient situația din țară și din lume? Vrei să faci ceva pentru omenire?

Fă partea ta de 1%, adică SUSține-te. Asta înseamnă:

  1. ÎNCETEAZĂ SĂ PRIVEȘTI LA CEI DIN JUR DOAR PENTRU A CRITICA, A COMENTA SAU A TE DEMORALIZA CĂ TOTUL E PIERDUT, CĂ SUNTEM PREA PUȚINI, bla bla…

  2. ÎNȚELEGE CĂ CE SE ÎNTÂMPLĂ LA EXTERIOR ESTE DOAR O REFLECTARE A SITUAȚIEI DIN INTERIORUL FIECĂRUIA DINTRE NOI. Nu poți schimba ce vezi în oglindă, stergând oglinda! Asumă-ți responsabilitatea pentru ce te nemulțumește/ce te sperie/ce te revoltă!

  3. ECONOMISEȘTE TOATĂ ENERGIA PENTRU A-ȚI DESĂVÂRȘI LUCRAREA INTERIOARĂ, adică disciplinarea minții tale.
    Cum?
    Alege-ți cu responsabilitate gândurile pe care le gândești, căci ele dau naștere emoțiilor, faptelor și vieții tale. Gândurile tale sunt unde sau frecvențe de transmisie, pe a cărăror lungime tu, stație de emisie-recepție, vei comunica cu exteriorul. Vei recepta pe măsura emisiei! Nu poți primi putere de la gânduri de neputință. Nu poți primi pace de la gânduri de război. Nu poți primi soluții de la gânduri orientate spre probleme. Nu poti să crești tu, tocându-i pe alții!

Gândește bine și vei trece cu bine, vei atrage bine, vei trăi bine. Iar dacă după ce ai citit toate astea continui să repeți că nu și nu, că habar n-ai cum, că nu funcționează așa, mai ai o șansă: invită-L pe Dumnezeu și pe toți ai Lui în studioul din care transmiți către exterior și lasă-i Lui pupitrul de comandă cu următorul bilețel: ”Doamne, te rog, dă-mi o palmă peste ceafă mie, încăpățânatului, și rezolvă Tu cum știi mai bine toată situația asta! Mulțumesc, te iubesc, iartă-mă! Amin!”

PS – Acum un an pe vremea asta eram închisă în casă de două luni și urma să rămânem așa încă cinci luni. Am refuzat să mă tunez la lungimea de undă a celor care îmi impuneau să cred că nu există soluții dincolo de mascare, scuipare, scobire în nas, înțepare. Anul ăsta de Crăciun, culeg în țara mea ce am semănat cu gândul la Crăciunul trecut, în exil. Indiferent ce crezi, ai dreptate. Eu cred că Moș Crăciun și Dumnezeu EXISTĂ și că noi avem de făcut 1% de mai sus, pentru a fi SUSținuți!

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.

Opiniile sunt dezactivate