Conferinta Ultimate Health Experience – CONCURS


Zilele trecute am primit din partea doamnei Cristina Bâtlan, organizatorul Conferintei Prof. Dr. T. Colin Campbell, Ultimate Health Experience, invitatia de a participa la acest eveniment. Conferinta va avea loc pe 19 mai 2016, la Poiana Brasov, la Hotelul Alpin. Voi avea o prezentare, alaturi de Prof. Dr. Pavel Chirila si de Dr. Doru Laza.

Dupa pauza va urma prelegerea Prof. Dr. Campbell, autorul autorul cărților “Studiul China” și “Integral: regândind știința nutriției“. V-am facut prima oara cunostinta cu aceste lucrari si cu autorul lor in 2011, in articolul meu, Goana dupa proteine.

Am solicitat doua invitatii la conferinta, pentru cititorii blogului. Prin amabilitatea organizatorului, doamna Cristina Bâtlan, le-am primit si propun sa facem un concurs cu ele, de acord?  Castigatorii vor fi anuntati pe blog peste o saptamana, pe 21 aprilie.

Actualizare 21 aprilie 2016 – REZULTATE:

Dupa ce am anuntat consursul si am primit primele raspunsuri, m-am emotionat. 🙂 Atata energie pozitiva la un loc… M-am entuziasmat, mi-am luat inima in dinti si am mai cerut patru invitatii, de dragul vostru si al raspunsurilor. Ce loc minunat ar fi Planeta Pamant daca am reusi sa gandim si sa traim toti, in fiecare clipa, ca in raspunsurile pe care le-ati trimis… Multumesc din inima tuturor pentru aceste zile de incantare! Extragerea celor sase castigatori a fost facuta cu programul de numere aleatoare Random Picker, iar rezultatele oficiale sunt aici. Felicitari! Rog castigatorii sa transmita datele complete (nume, prenume, CNP) folosind formularul de contact.

Roxana Gica
Bordianu Tania
Mery Mambet
Andreea Dragomir
Adela
Monica Furtea

Ca sa participati, iata ce trebuie sa faceti: transmiteti pana pe 20 aprilie inclusiv, ca si comentariu la acest articol, raspunsul scurt si clar la urmatoarea intrebare: “Unde (re)gasim sanatatea?”

Fiecare raspuns este un raspuns valid, deoarece reprezinta o perspectiva personala asupra aspectelor pe care consideram ca e nevoie sa ne concentram in cadrul strategiei proprii de mentinere sau de redobandire a sanatatii. Vor fi luate in considerare doar raspunsurile din cadrul comentariilor la acest articol.

Cat despre mine, deja m-am pregătit: am umplut ochi o valiză cu recunoștință și Vitamina L, să am de dăruit tuturor celor pe care îi voi (re)întâlni. Am pus la loc de cinste-n bagaj cele două cărți scrise de Prof. Cambell, ciufulite de pritoceală și de însemnări personale, iar de-o fi să fie, cine stie?, poate primesc un autograf 🙂 …

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
  1. fara sanatate nimic nu conteaza”.
    sanatatea reprezinta starea in care fiinta umana functioneaza optim in toate domeniile vietii sale, in care se simte fericita cu adevarat si in care se indreapta catre realizarea potentialului sau interior maxim.Sanatatea este acea stare perfecta de bine in care se gaseste un individ din punct de vedere organic, spiritual si social.

  2. Sanatatea este o combinatie intre mostenirea ta (ce ai primit de la parinti) si modul in care ai tu grija de tine. O regasim in “intreg” (privind fiinta umana ca un sistem complex) si nu in partile sale divizate si luate separat – corp, inima, minte. Da, unele parti ale sistemului sunt vizibile.

Opiniile sunt dezactivate