Un vis. Sau: In loc de “Bine v-am regasit!”

Vizualizări: 755

Binecuvantarilor ceresti din viata mea li se adauga, iata, si sosirea pe lume a lui Petru, in ajunul Sfintelor Pasti. Da, Pavel are un frate, iar eu ma simt de-a dreptul rasfatata intre atatia ‘barbati’ in casa 🙂 … Am perceput viata cu un copil ca fiind minunata, insa acum, cu doi, mi se pare un vis!


Un eveniment asteptat cu intensa emotie, curiozitate si nerabdare – de mai toata lumea, inclusiv de actorii principali – a fost marea intalnire dintre Petru si Pavel.

Am fost coplesiti sa asistam la un moment de profunda duiosie si tandrete (moment care se repeta zilnic la initiativa lui Pavel si a devenit un fel de ritual, ce ne topeste inimile prin candoarea lui): nerabdator, cu fata inundata de bucurie nedisimulata, Pavel s-a prins cu mainile de patutul lui Petru, l-a privit emotionat, l-a atins cu grija pe varful nasului (gestul lui de afectiune pentru toti copiii :)), l-a mangat usor pe cap “Maaai, maaai ….”, i-a apucat dragastos manuta, a sarutat-o fara ca cineva sa il fi invatat asta, apoi s-a intors catre noi si ne-a declarat fericit: “BE-BE!”. Un vis!

In noua echipa redactionala extinsa 🙂 programul este relativ de armata pentru fiecare dintre membri. Nadajduiesc cu toate astea sa gasim resursele pentru a scrie cat mai des, ard de nerabdare! M-am gandit adeseori la voi, cititorii si prietenii nostri, am cateva retete noi pentru copii si am gandit subiecte interesante pentru parinti. Ne-a fost dor, va iubim si va multumim pentru toate mesajele, urarile, gandurile, rugaciunile voastre care ne-au insotit in aceasta perioada. Cand am dat drumul blogului, nici nu imi imaginam ca voi fi rasplatita sufleteste si emotial atat de generos … Va transmitem in schimb pretuirea noastra, prin articole scrise intru sanatatea familiei voastre.

Semnat: Echipa redactionala extinsa. Un vis!
Vizualizări: 755

Distribuie: