Urare si gand de incheiere 2014

Vizualizări: 3.286

Dragii mei, adevarata-i vorba asta, ca “de-ar sti omul ce-ar pati, dinainte s-ar pazi!”. La fel gandesc si eu privind la anul care se pregateste sa se incheie: daca as fi stiut dinainte ce urmeaza, i-as fi spus fara tăgadă “misiune imposibila”. Am profunda recunostinta pentru tot ce am primit in acest an de la Viata.

Azi intru in vacanta. Absoluta. Pana pe 7 ianuarie. Iertare pentru mesajele la care nu voi raspunde in aceasta perioada si iertare pentru comentariile pe care nu le voi putea citi, publica si la care voi raspunde raspunde abia anul viitor. (Mesajele si comenzile primite pe adresa carte@cristelageorgescu.ro vor continua sa fie procesate insa si vor fi expediate conform programului special de lucru al Postei si al firmei de curierat rapid. Toate precomenzile si comenzile primite pana ieri au fost expediate. De toata aceasta munca nu ma ocup eu, ci doi tineri cu suflet urias si fara frica de munca, care au gasit alaturi de mine bucurie in a darui mai departe. Sunt parte din inima si viata mea si ii iubesc ca pe proprii mei copii. Ei sunt invizibili si munca lor e la fel, de asta ii prezint acum. Timpul lor liber e dedicat sustinerii activitatilor din cadrul proiectului “Vitamina L – Hrana dincolo de Hrana”: actiuni caritabile, evenimente, carte …  Unii dintre voi ii cunoasteti, pentru ca fac parte si din echipa Tomatina, alt grup de inimosi, care cultiva si comercializeaza alimente naturale mai mult decat bio.

Iata ce pot face sase maini dibace

Impreuna cu Cosmina si Vlad DESCULTU, la finalul conferintei din 29 noiembrie. Iata ce pot face 6 maini dibace. Conferintele mele sunt un maraton a carui pregatire in cele mai mici detalii incepe cu cel putin 5 luni inainte. Nivelul solicitarii se citeste pe chipurile noastre, dar si multumirea.

Imi propusesem sa va trimit inainte de vacanta programul pentru evenimentele din Romania in 2015, imagini si inregistrari video de la Conferinta din 29 noiembrie si de la lansarea primului volum din colectia de educatie pentru sanatate: Simplu. A fost un obiectiv nerealist 🙂 . Dar nu am renuntat la el si va fi intre primele postari din 2015. Pana atunci va pot spune ca anul viitor voi organiza intalniri cu cititorii in Brasov, Cluj, Constanta, Sibiu (posibil Timisoara si Iasi), doua conferinte noi (una va la Cluj, in si pentru Ardeal) si voi participa din nou ca invitat la cele doua tabere de nutritie si sanatate naturala, pentru care am pregatit concepte si activitati noi, cu ateliere si activitati de educatie pentru sanatate inclusiv pentru copii – abia astept! Ma-ntorc in 2015 si la scoala, nu ai cum intr-o meserie ca a mea, in care traiesti zilnic ceea ce predici sa nu fii deschis la nou, la permanenta experiementare personala, la cunoastere si la evolutie. Ma bucur sa pot impartasi in cadrul noilor evenimente din 2015 si cate ceva din noile mele “descoperiri”, ma bucur sa calatorim impreuna. Pentru copiii nostri si nemurirea stelutelor din privirea lor, asa-i?

eu

Intru multi ani plini de Vitamina L, inaintea Sarbatorilor care urmeaz si pana la revederea din 2015,

“Prieteni va fac azi urare
La bine sa fiti si la greu
Si sa iubiti fiecare
Cu dragoste dubla mereu
Si tot ce iubiti sa-nfloreasca
Departe de noptile reci
Multi ani, multi ani sa traiasca
Traiasca iubirea in veci!”.
Vizualizări: 3.286

Distribuie: