Noutati: Vaccinurile (din nou) la control!

Traim intr-o lume in care lucrurile se afla si exista datorita unor raporturi de opozitie, o lume polara. Cu cat ne apropiem mai mult de Dumnezeu, cu atat mai multe interferente primim din zona opusa. Cand lumina se intensifica, e firesc sa se intensifice si opusul sau, intunericul. Cand ceva pozitiv se intensifica, e firesc sa se intensifice si lucrurile negative.

Conform unui document numit eufemistic “studiu”, finantat de UNICEF, intitulat Analiza sentimentului anti-vaccinare in retelele de socializare din Europa de Est si prezentat la Geneva pe 22 aprilie 2013, cu ocazia deschiderii Saptamanii Vaccinarii Europene, Romania era pe locul intai la numarul de bloguri din care transcede sentimentul anti-vaccin. Concluzia raportului era: “UNICEF incurajeaza guvernele si partenerii sai sa continue sa investeasca in identificarea acestui sentiment (n.t. – antivaccin) si sa estimeze gradul in care influenteaza decizia parintilor de a nu vaccina copiii. Este nevoie ca agentiile internationale si alti parteneri sa isi uneasca fortele si sa sprijine guvernele in a schimba acest trend neproductiv si sa dezvolte impreuna strategii care sa promoveze vaccinarea, ca fiind una dintre interventiile cele mai de succes si cele mai eficiente finaciar in domeniul sanatatii la nivel mondial.”

***

21 ianuarie 2015: 18 copii au ajuns la spitalul din Onesti dupa ce au fost vaccinati. O situatie similara s-a inregistrat si la Curtea de Arges, unde circa zece copii au ajuns la spital dupa ce au primit acelasi vaccin. (sursa aici)

Oficialii de la DSP Bacau zic: “Vaccinul DT (diftero-tetanic) se face in cadrul campaniei nationale de vaccinare si potrivit specialistilor aceste reactii pot aparea, asa cum a fost si in cazul acestor elevi, insa nu sunt grave.”

Ce inseamna “grav” – moarte subita, autism? Dar nici chiar in aceste cazuri extreme situatia si consencintele nu ar fi calificate drept “grave”, asa cum nici in trecut si nici in prezent nu sunt, pentru ca intervine in limbajul autoritatilor procentul, statistica si cuvantul “doar”: “doar 1% …”, “doar 10 la 1 milion” etc…

Citirea prospectelor, a etichetelor si vigilenta fata de reactiile pe termen lung asupra sanatatii sunt actiuni care ni se par atat de “la mintea cocosului”, incat cei mai multi dintre noi le ignoram (ca si atunci cand ne indopam pe noi sau copiii cu lapte praf, borcanele, lactate pasteurizate si alimente industrializate). Iar cand efectele pe termen lung incep sa se manifeste (de obicei se intampla in cele mai inoportune momente) aproape nimeni nu mai face legatura cu cauzele din trecut (decat daca a urmarit in mod special acest lucru) si, de cele mai multe ori, toate degetele lumii arata aproape ca un gest reflex spre Dumnezeu “cel aspru, care ne-a pedepsit” si-l intreaba : “De ce eu?”, “De ce mie?” …

Si mai zice DSP Bacau in articolul citat mai sus, despre copii ajunsi la spital dupa vaccinare: “La externare, pacientii au primit retete cu vitamine si calciu.”

Dupa doza de proteine straine si toxine din vaccin (vezi prospectul!), mai bine primeau indrumari pentru un suc proaspat stors de fructe sau un pahar mare de apa pura cu lamaie. De ce? Ca sa curete prin drenaj limfatic macar o mica parte din ceea ce a fost introdus in organism si mai uite aici, de ce. Vitaminele si calciul de la borcan sunt considerate de organism tot o toxina. Corpul nu recunoaste izolatii, nu stie ce sa faca cu ei, ii trateaza ca pe un corp strain si se straduieste din rasputeri sa-i elimine. Asa apar alte reactii la eliminare, pe care noi, pacienti si medici deopotriva, cu o firava intelegere a organismului uman, le “tratam” ca niste soldatei docili, tot cu medicamente sau suplimente. Si de asemenea, mai uitam in preocuparea frenetica de a aduce cat mai multi nutrienti in corpurile noastre, ca a inghiti ceva nu este suficient si nu reprezinta garantia eliminarii deficientelor din organism. Pentru ca a inghiti suplimente sau a consuma alimente bogate in nutrienti (si pe astea tot le inghitim, pentru ca am uitat cum e sa mestecam in tihna, pana cand alimentele ajung lichide si le putem “bea”) nu este si egal cu a fi asimilat, absorbit si utilizat de organism.

Multe voci incrimineaza originea loturilor de vaccin pentru efectele adverse, ca si in cazul furtunii provocate de vaccinul BCG, impotriva tuberculozei. Ca daca nu ar fi fost din Olanda, din Bulgaria etc si ar fi fost de la noi … Pierdem din vedere esentialul cand ascultam astfel de motive. Si anume ca vaccinul anti-tetanic, ca si vaccinul impotriva tuberculozei este un vaccin inutil. Cel impotriva tuberculozei pentru faptul ca imunitatea impotriva ei nu se obtine prin anticorpi, ci prin mediere celulara (alt compartiment al sistemului imun) si cel antitetanos pentru ca toxinele eliminate de bacteria Clostridium Tetani actioneaza exclusiv asupra sistemului nervos central, acolo unde anticorpii nu au acces… Dr. imunolog Rares Simu, dr. imunolog Tetyana Obukhanych, Dr. Friedrich P. Graf (ginecolog, homeopat) explica minunat aceste lucruri in scrierile si prelegerile lor. Am citat aceste idei, le-am studiat si filtrat si prin propria gandire si prin propria experienta si le-am rezumat in articole simplificate din Abcedarul de Vaccinare.

Repetitia e mama invataturii si ne poate scapa de invatatura de minte. La scoala ni se preda o lectie si apoi suntem scosi la tabla. In viata insa e exact invers: suntem scosi la tabla si asa ne invatam lectia. Prea scurta si pretioasa-i viata ca sa invatam toate lectiile pe propria piele …

In concluzie:

Pentru copiii acestei lumi si pentru nemurirea stelutelor din privirea lor,

cristela

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Acum câteva zile ai postat ceva argumentând ca OMS recomanda medicilor sa nu taie cordonul ombilical imediat după naștere.

  OMS! Organizația Mondială a Sănătății.
  Tot ei recomanda și vaccinarea exact asa cum este făcută în România.

  Deci OMS e bun sau rău? Bau Bau sau niște simpatici?

  Nu exista toxine care sa trebuiască sa fie eliminate post vaccinare, mai degrabă trebuie încetate argumentele din ignoranță pe care le fac tot felul de nepregătiți.

  Azi OMS e bun, mâine e rău.

  1. Sezi bland om pregatit si bucura-te-n pace de toxinele tale.

   Cat despre OMS, multumesc, ai dreptate – nu e clar (nici pentru un om pregatit, iata!) in ce sens am facut referirea la OMS. Cand o fi ceva legat de sanatate si nu de managementul bolii, pe care il sustine OMS, am sa folosesc sintagma “până şi OMS…”.

Opiniile sunt dezactivate