Vindecare si sanatate holistica

Vizualizări: 7.138

Stiu copiii nostri (nascuti in era abundentei) ce inseamna recunostinta? Stim noi, parintii, ca recunostinta este o atitudine purificatoare si profund vindecatoare? Ca e cea mai ieftina si accesibila polita de asigurare de sanatate?

copii

Vindecarea este un proces dinamic, treptat, care se desfasoara cand la trup, cand la minte, cand la suflet. Dureaza o viata intreaga, nu tine cont de diagnostic si nu are legatura cu medicina in doi pasi si trei miscari: “Ce te doare? Ia pastila si gata.” Are legatura cu deschiderea noastra imensa catre noi perspective, catre informatie si intelegere. Si cu posibilitatile de cunoastere interioara. Pentru ca toate raspunsurile se afla in noi, in interior, nu in exterior.

Suntem mai mult decat am fost invatati sau am crezut ca suntem. Suntem abundenta spirituala, nu saracie materiala. Doar traind din inima si actionand din suflet ne insanatosim si invatam – impreuna si alaturi de copiii nostri –  emotionanta simplitate a vietii.

Traind recunoscatori suntem biruitori. Incepe inca o saptamana de practica, ce minunat ca e chiar in Postul Mare … Cand unul dintre noi se vindeca, prin schimbarea energiei colective ne vindecam toti impreuna cu el. Hai ca se poate!
Vizualizări: 7.138

Distribuie: