Vindecare si sanatate holistica

Stiu copiii nostri (nascuti in era abundentei) ce inseamna recunostinta? Stim noi, parintii, ca recunostinta este o atitudine purificatoare si profund vindecatoare? Ca e cea mai ieftina si accesibila polita de asigurare de sanatate?

copii

Vindecarea este un proces dinamic, treptat, care se desfasoara cand la trup, cand la minte, cand la suflet. Dureaza o viata intreaga, nu tine cont de diagnostic si nu are legatura cu medicina in doi pasi si trei miscari: “Ce te doare? Ia pastila si gata.” Are legatura cu deschiderea noastra imensa catre noi perspective, catre informatie si intelegere. Si cu posibilitatile de cunoastere interioara. Pentru ca toate raspunsurile se afla in noi, in interior, nu in exterior.

Suntem mai mult decat am fost invatati sau am crezut ca suntem. Suntem abundenta spirituala, nu saracie materiala. Doar traind din inima si actionand din suflet ne insanatosim si invatam – impreuna si alaturi de copiii nostri –  emotionanta simplitate a vietii.

Traind recunoscatori suntem biruitori. Incepe inca o saptamana de practica, ce minunat ca e chiar in Postul Mare … Cand unul dintre noi se vindeca, prin schimbarea energiei colective ne vindecam toti impreuna cu el. Hai ca se poate!

Distribuie:

Sunt acceptate observații, comentarii critice sau păreri care nu coincid cu ale autorului, dacă:

1. Sunt exprimate cu bunătate autentică și cu omenie.

2. Sunt adevărate.

3. Sunt necesare și aduc un aport constructiv comunității de cititori.

Important

Dacă sunteți într-o situație de urgență, de criză sau dacă o altă persoană e în pericol și aveți nevoie de ajutor imediat, NU FOLOSIȚI ACEST SITE.
 1. Pingback miercuri, 26.03.2014
 2. Pot sa spun ca plang citind citind aceste randuri? Cine mai este recunoscator in ziua de astazi? Dam vina pe cunoscuti si necunoscuti,pe parintii si copiii nostri. Uitam sa fim recunoscatori pentru lucruri simple, ca vedem, auzim, simtim, experimentam Viata. Poate comentez extremist… dar ma uit in jur si vad doar oameni bolnavi. Sper sa ajung sa le fiu recunoscatoare pentru faptul ca imi ofera o lectie de valoroasa. Inchei aici… si plang…

 3. Draga Cristela,

  Ma inclin! Esti minunata si esti o binecuvantare in viatza mea!Iti multumesc!

  Numai bine,

  Cu drag, Simona

 4. Draga Cristela, cele doua fotografii sunt ravasitoare. Care este povestea lor?

  1. Draga Gabi, asa e… De fapt ele mi-au dat ideea articolului de fata. Le-am primit fara detalii si am acceptat asa, ca uneori o fotografie face mai mult decat 1000 de cuvinte. Cu drag

Care este opinia ta?